Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πλένουμε τα κολοκυθάκια, τα κόβουμε σε κομμάτια, τα βάζουμε στο μπλέντερ και τα αλέθουμε ελαφρώς (δεν τα πολτοποιούμε τελείως). Στο μπλέντερ βάζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, τα αλέθουμε και αυτά. Βάζουμε σε μπολ τα τριμμένα κολοκυθάκια, το κρεμμύδι , το σκόρδο, τα ψιλοκομμένα...