Φιλέτο Ψαριού με Κρασί και Ντομάτα

Φιλέτο Ψαριού με Κρασί και Ντομάτα

Από την ιστοσελίδα
https://www.tasty-guide.gr/
Συγγραφέας
TASTY-GUIDE TEAM
Σοτάρετε σε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο το σκόρδο και τα κρεμμύδια.Αφήστε τα για αρκετά λεπτά σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια και να αποκτήσουν ένα ωραίο χρυσόξανθο χρώμα.Βάλτε τα στη συνέχεια σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ακουμπήστε επάνω τα φιλέτα του ψαριού....