Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σοτάρετε σε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο το σκόρδο και τα κρεμμύδια.Αφήστε τα για αρκετά λεπτά σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια και να αποκτήσουν ένα ωραίο χρυσόξανθο χρώμα.Βάλτε τα στη συνέχεια σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ακουμπήστε επάνω τα φιλέτα του ψαριού....