Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Πικάντικη σάλτσα που συνοδεύει ψητά κρέατα και όχι μόνο.Πικάντικη σάλτσα που συνοδεύει ψητά κρέατα και όχι μόνο. Ψήνουμε τις πιπεριές για 10 λεπτά στο φούρνο στους 180 βαθμούς και στη συνέχεια καθαρίζουμε τη φλούδα και τους σπόρους και τις αφήνουμε να στραγγίξουν καλά. Τις...