Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστό και μυρωδάτο κέικ με κομματάκια χαλβά γα το πρωινό σας! Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτετε το θρυμματισμένο χαλβά, τα αυγά και τη βανίλια συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να γίνουν ομοιογενές μίγμα. Στη συνέχεια προσθέτετε το αλεύρι και το γάλα...