Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ετοιμάζετε το φύλλο: Ανακατεύετε στο μίξερ με το γάντζο ζυμώματος το αλεύρι με το αλάτι. Ρίχνετε το λάδι, το κρασί και, συνεχίζοντας το χτύπημα, νερό, τόσο όσο να γίνει μια ζύμη μαλακή και ελαστική. Την πλάθετε σαν μπάλα και την αφήνετε να «ξεκουραστεί» για 1 ώρα.Εν τω μεταξύ...