Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό και προσθέτουμε λίγο αλάτι.Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό και προσθέτουμε λίγο αλάτι.Μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνουμε μέσα το φινόκιο και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά. Στο χρόνο αυτό κατά τον οποίο θα έχει πλέον μαλακώσει,το...