Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Χρησιμοποίησα κοτόπουλο ψητό που είχα από την προηγούμενη μέρα. Το έκοψα σε μικρά κομματάκια με τα χέρια.Οπότε έβαλα κοτόπουλο, αγγούρι, λίγο αλάτι, γιαούρτι, ντομάτα, λίγο αλάτι ακόμα και την έκλεισα.