Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Τα γεμιστά με κιμά κι αυγολέμονο βρίσκω ότι είναι φαγητό της μαμάς (προφανώς η παρασκευή αυτού κι όχι το ίδιο το φαγητό). Όχι φυσικά ότι δεν μπορείς να το μαγειρέψεις έτσι και δεν έχεις τεκνοποιήσει αλλά να, είναι που εμένα μου θυμίζει το πατρικό μου, την θαλπωρή και την...