Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Παντεσπάνι Βουτυρώνουμε τσέρκι 22 εκατοστών και το καλύπτουμε με κακάο. Χωρίζουμε τα ασπράδια από τους κρόκους.Στα ασπράδια βάζουμε λίγο αλάτι και τα χτυπάμε σε σφιχτή μαρέγκα. Στους κρόκους βάζουμε την ζάχαρη και τα χτυπάμε μέχρι που να ασπρίσουν.Όταν είναι έτοιμα γεμίζουμε ένα...