Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190ο C στον αέρα. Ρίχνουμε σε ένα μπολ τα ρεβίθια, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε. Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολάκι και τα ρίχνουμε στο μπολ με τα ρεβίθια. Στρώνουμε ένα ταψίμε λαδόκολλα και απλώνουμε...