Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για το παγωτό μόκα, βάζουμε την κρέμα και το γάλα σε κατσαρόλα με χοντρή βάση, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τον καφέ. Ανακατεύουμε συνεχώς, χωρίς να αφήσουμε να βράσει. Θέλουμε να αρωματίσουμε την κρέμα με τον καφέ. Αποσύρουμε από τη φωτιά. Αφήνουμε να σταθεί 10...