Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πρώτα ετοιμάζετε τις τυρομπαλίτσες: Πολτοποιείτε στο μούλτι τη φέτα με το γιαούρτι, το δυόσμο και το ελαιόλαδο και αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο να σφίξει.Στο μεταξύ βάζετε λίγο νερό να πάρει βράση και ρίχνετε μέσα τα ντοματίνια. Στο μισό λεπτό τα στραγγίζετε και τα ρίχνετε σε...