Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τα παντεσπάνια Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C στον αέρα. Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε με το φτερό σε χαμηλή και έπειτα σε μέτρια ταχύτητα το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν, το μείγμα να ασπρίσει και να διπλασιαστεί σε όγκο. Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά...