Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πασπαλίζετε τους κολιούς με το χοντρό αλάτι και πιπέρι και τα τοποθετείτε σε δοχείο που επιτρέπει να χωρέσει μία στρώση. Ανακατεύετε τα υλικά για το μαρινάρισμα και τα ρίχνετε πάνω στους κολιούς. Σκεπάζετε και αφήνετε στο ψυγείο για 1 ώρα.Ετοιμάζετε τις πατάτες: τις κόβετε σε...