Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κόψτε τα ντοματίνια στη μέση και βάλτε τα σε ένα ρηχό ταψί. Ραντίστε τα με λίγο ελαιόλαδο, με τη ζάχαρη και λίγο αλάτι και ψήστε τα στους 200 βαθμούςγια 20 λεπτά.Κόψτε τις πιπεριές σε κύβους και σοτάρετέ τις σε λίγο ελαιόλαδο, μέχρι να μαλακώσουν. Αλατίστε τις μόλις...