Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Οδηγίες Σε μέτρια θερμοκρασία ζεσταίνω το γάλα με τη ζάχαρη και τον φλοιό πορτοκαλιού (ή λεμονιού). Παράλληλα τεμαχίζω τη σοκολάτα. Προτού πάρει βράση το γάλα, αποσύρω από τη φωτιά, αφαιρώ τον φλοιό πορτοκαλιού και ρίχνω την τεμαχισμένη σοκολάτα ανακατεύοντας ζωηρά μέχρι αυτή να...