Για να γίνουν τραγανές οι πατάτες φούρνου, πανάρετέ τις με αλεύρι ή φρυγανιά στα οποία θα έχετε προσθέσει και λίγα μυρωδικά ή μπαχαρικά (θυμάρι, βασιλικό, κύμινο κ.λπ.) και λίγο αλάτι. Μετά, βάλτε τις στο ταψί με ελαιόλαδο ή λίγο βούτυρο και ανακατέψτε τις. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος ανακατέψτε άλλη μία φορά.
Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με λίγο ελαιόλαδο στο οποίο έχουμε λιώσει 1 σκ. σκόρδο.
Βάζουμε ένα βαρύ τηγάνισε δυνατή φωτιά χωρίς κάποια λιπαρή ουσία μέσα.
Όταν κάψει πάρα πολύ καλά βάζουμε μέσα τις φέτες ψωμιού και τις ψήνουμε για ένα-δυο λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν χρώμα σε μερικά σημεία.
Ξεπλένουμε καλά τις αντζούγιες, έχουμε έτοιμο το τυρί σε φλοίδες και έχουμε κόψει μικρά φύλλα ρόκας.
Γαρνίρουμε την κάθε φέτα ψωμιού με 1-2 φιλέτα αντζούγιας, λίγο τυρί, 2-3 ροδέλλες από τα ντοματάκια, 1-2 φύλλα ρόκας, πασπαλίζουμε με φρέσκο ωραίο πιπεράτο ελαιόλαδο, μερικές σταγόνες μπαλσάμικο την άλλη σκελίδα σκόρδοψιλοκομμένη, αλάτι και πιπέρι.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.