Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Ξεπαγώνο το ψάρι σε κρύο νερό και αφαιρώ το σκληρό φλοιό του σπαραγγιού ξινοντας το από κάτω προς τα πάνω, τα κόβω στη μέση και τα πλένω.Βάζω αλατοπίπερο και 2 κουταλιές λάδι στο ψάρι και το ψήνω στο φούρνο για 12 λεπτά στους 170 βαθμούς Μετά βάζω τα σπαράγγια σε μια κατσαρόλα...