Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180˚ C στον αέρα. Σε ένα μεγάλο βαθύ μπολ ζυμώνετε καλά τον κιμά με το ελαιόλαδο, τη φρυγανιά, τον μαϊντανό, τη ρίγανη και ανάλογο αλατοπίπερο. Αφήνετε το μίγμα για 10 λεπτά να ξεκουραστεί. Στη συνέχεια πλάθετε τέσσερα μπιφτέκια στρογγυλά και τα...