Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για το κέικ Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Αλευροβουτυρώνουμε 2 στρογγυλές φόρμες διαμέτρου 20 εκ. και βάζουμε στον πάτο τους μία λαδωμένη λαδόκολλα. Στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και χτυπάμε με το σύρμα καλά μέχρι να αφρατέψει το...