Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεκινάμε τη μους ροδάκινο, βυθίζοντας τη ζελατίνη σε κρύο νερό για 10 λεπτά να µουλιάσει και να φουσκώσει.Τοποθετούµε τα πολτοποιηµένα (πούλπα) ροδάκινα σε κατσαρόλα. Προσθέτουµε τo γλυκαντικό και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να διαλυθεί.Στύβουµε τις ζελατίνες και τις προσθέτουµε,...