Χτένια με πουρέ αγκινάρας και πιπεριάς

Χτένια με πουρέ αγκινάρας και πιπεριάς

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Χρυσές Συνταγές
Βήμα 1 Πουρές αγκινάρας: Βράζετε τις αγκινάρες σε μπόλικο αλατισμένο νερό με χυμό από ½ λεμόνι μέχρι να μαλακώσουν καλά. Τις τεμαχίζετε και τις περνάτε στο μπλέντερ ή το πολυμίξερ μαζί με το ζωμό, 1 κουταλιά λεμόνι, την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι. Κρατάτε τον πουρέ ζεστό...