Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Πουρές αγκινάρας: Βράζετε τις αγκινάρες σε μπόλικο αλατισμένο νερό με χυμό από ½ λεμόνι μέχρι να μαλακώσουν καλά. Τις τεμαχίζετε και τις περνάτε στο μπλέντερ ή το πολυμίξερ μαζί με το ζωμό, 1 κουταλιά λεμόνι, την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι. Κρατάτε τον πουρέ ζεστό...