Παλατιανοί κεφτέδες με τζατζίκι από ραπανάκια

Παλατιανοί κεφτέδες με τζατζίκι από ραπανάκια

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ανδρέας Λαγός
Ετοιμάζετε πρώτα τη γέμιση του κιμά: Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε πολύ καλά. Κρατάτε το μίγμα στην άκρη.Τυλίγετε τους κεφτέδες: Απλώνετε δύο φύλλα κρούστας, βουτυρωμένα μεταξύ τους, παίρνετε ένα μέρος από τη γέμιση και το απλώνετε ομοιόμορφα κατά μήκος της...