Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Φτιάξτε με απλά υλικά σπιτική τούρτα με μους σοκολάτας γι όλες τις ώρες Για την τούρτα Βουτυρώστε μια λυόμενη φόρμα 20 εκ και απλώστε ένα φύλλο λαδόκολλας περιμετρικά της φόρμας. Ρίχνετε τα μπισκότα στο μούλτι και τα χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να γίνουν σκόνη. Απλώστε τα...