Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Δείτε εδώ συνταγή για το Χειροποίητο φύλλο Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό ελαφρώς, τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε μια λεκάνη. Σε ένα άλλο μπολ, βάζουμε 2 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού γάλα, προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε συνέχεια. Προσθέτουμε το βούτυρο, τα 4...