Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Κλασικό ραβανί με ινδοκάρυδο και σιμιγδάλι, σιροπιαστό γλυκό ταψιού από τα πιο αγαπημένα! Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη σε δυνατή ταχύτητα για 5-6 λεπτά να αφρατέψει και να γίνει κρέμα. Προσθέτουμε έναν...