Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Οδηγίες Προθερμαίνω τον φούρνο στους 200° C. Πλένω καλά τις γλυκοπατάτες δίχως ν’ αφαιρέσω την φλούδα τους, τις κόβω σε μεγάλα κομμάτια (κυδωνάτες) και τις τοποθετώ σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτω όλα τα υλικά, τα μυρωδικά και μπαχαρικά κι ανακατεύω να πάνε παντού. Αν προτιμώ μπορώ...