Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστό και εύκολο πιάτο με σολομό ψημένο σε σάλτσα μελιού Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190 ˚ C.Σε ένα μικρό μπολ, χτυπήστε ελαφρά μαζί το μέλι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, ξύδι και το θυμάρι. Πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι.Ετοιμάζουμε φωλιές από αλουμινόχαρτο ανάλογα με τα...