Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πλένετε και καθαρίζετε τις μελιτζάνες. Τις κόβετε σε λεπτές στρογγυλές φέτες. Χωρίς να τις ξεπικρίσετε τις αλείφετε με ένα πινέλο με λίγο καλό ελαιόλαδο , τις τοποθετείτε στη σχάρα του φούρνου, τις πασπαλίζετε με λίγο αλάτι και τις ψήνετε στους 200ο μέχρι να πάρουν ένα απλό...