Μοσχαράκι με πετιμέζι σερβιρισμένο με πουρέ κολοκύθας

Μοσχαράκι με πετιμέζι σερβιρισμένο με πουρέ κολοκύθας

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Βάζετε μια κατσαρόλα να ζεσταθεί σε δυνατή φωτιά. Προσθέτετε το ελαιόλαδο και το μοσχάρι και σοτάρετε.Όταν το ροδίσετε από όλες τις πλευρές, ρίχνετε μέσα τα κρεμμύδια και τα γυρίζετε στην κατσαρόλα να σοταριστούν κι αυτά. Σβήνετε το φαγητό με το κρασί και το ξίδι.Προσθέτετε στη...