Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Για την παστιτσάδα με μοσχάρι, σε πλασοτέ κατσαρόλα, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, λιώνουμε το βούτυρο ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ροδίζουμε λίγα λίγα τα κομμάτια του μοσχαριού – για 3 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.Τα βγάζουμε και τα βάζουμε...