Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστό και πρωτότυπο πιάτο με μπριζόλες σχάρας γαρνιρισμένες με ελαφριά σάλτσα μανιταριών Καθαρίστε προσεκτικά τα μανιτάρια. Στη συνέχεια σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρετε σε λίγο λάδι τα μανιτάρια σαντερέλ μέχρι να βγάλουν όλα τους τα υγρά και αφαιρέστε τα απ’ το...