Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα μπολ βάζουμε το μαλακό βούτυρο και την ζάχαρη και τα χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει . Μετά ρίχνουμε το αλεύρι , το baking powder , τα αυγά και το ξύσμα λεμονιών και τα χτυπάμε όλα μαζί. Το ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 35 – 40 λεπτά (μέχρι να μην κολλάει το...