Κοπανάκια κοτόπουλου με σος βασιλικού

Κοπανάκια κοτόπουλου με σος βασιλικού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Αλέθετε στο μπλέντερ τα φιστίκια Αιγίνης να γίνουν σκόνη. Προσθέτετε το ελαιόλαδο, τον ψιλοκομμένο βασιλικό, την παρμεζάνα, λίγο αλάτι και άφθονο πιπέρι. Τα χτυπάτε όλα μαζί μέχρι να γίνουν ένα πηκτό μίγμα μέσα στο οποίο μαρινάρετε τα μπουτάκια του κοτόπουλου για τουλάχιστον 3...