Ρεβιθοσαλάτα με κουρκουμά και κρουτόν τηγανητής πίτας

Ρεβιθοσαλάτα με κουρκουμά και κρουτόν τηγανητής πίτας

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Μουλιάζετε αποβραδίς τα ρεβίθια σε άφθονο νερό. Την άλλη μέρα τα κλείνετε μέσα σε μια πετσέτα και τα τρίβετε να φύγουν όσα περισσότερα φλούδια γίνεται. Τα βράζετε σε άφθονο αλατισμένο νερό για 1 ώρα περίπου, προσέχοντας να μη διαλυθούν. Τα σουρώνετε.Παίρνετε μια μεγάλη...