Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αγοράζουμε το γαλέο από το ψαράδικο γδαρμένο και κομμένο σε φέτες με πάχος ενός ή δυο δαχτύλων.Τις πλένουμε πολύ καλά, τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε να στραγγίσουν.Βουτάμε κάθε φέτα του γαλέου σ’ ένα πηχτό κουρκούτι (με αλεύρι, λίγο νερό και λίγο μπέικιν) και τις τηγανίζουμε...