Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Ανοίγετε την λεπτή ζύμη για πίτσα και την απλώνετε σε ένα αντικολλητικό ρηχό ταψί, το οποίο έχει αλείψει με λίγο ελαιόλαδο.Απλώνετε την σάλτσα τομάτας καλά σε όλη την επιφάνεια της ζύμης και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 210οκελσίου για 6 λεπτά.Αποσύρετε την ζύμη από τον...