Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200ο C στον αέρα. Ανοίγετε το έτοιμο φύλλο ζύμης για τάρτες και το μοιράζετε σε τέσσερις ατομικές ταρτιέρες (με διάμετρο 12-15εκ. η καθεμία ή μία στρογγυλή ταρτιέρα διαμέτρου 20εκ.), καλύπτοντας πάτο και τοιχώματα. Από πάνω στρώνετε τις τάρτες με...