Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Για την Ιταλική πίτσα με λεπτή ζύμη, σάλτσα Ναπολιτάνα και μοτσαρέλα, βάζουμε πρώτα σε μπολ ανάδευσης το χλιαρό νερό, τη μαγιά, τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο και τα βότανα (προαιρετικά). Ανακατεύουμε να διαλυθεί η μαγιά. Αφήνουμε 5΄-10΄ να αφρίσει η επιφάνεια, δείγμα ότι...