Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σπιτική συνταγή για μια ποιοτική και υγιεινή πλευρά της πίτσας! Σε μία μεγάλη λεκάνη βάζουμε το αλεύρι, φτιάχνουμε μια λακούβα στο κέντρο και μέσα εκεί ρίχνουμε τη μαγιά, διαλυμένη σε λίγο νερό με λίγο αλάτι. Ανακατεύουμε μέχρι η ζύμη να γίνει πολύ μαλακή. Ζυμώνουμε για 10 λεπτά...