Χοιρινό γλασαρισµένο και πουρές ογκρατέν µε κρέµα τυριού

Χοιρινό γλασαρισµένο και πουρές ογκρατέν µε κρέµα τυριού

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για το χοιρινό με δαμάσκηνα και βερίκοκα, μουλιάζουμε πρώτα τα αποξηραμένα φρούτα με τη μαυροδάφνη σε μπολ. Κόβουμε σε χοντρές φέτες (μενταγιόν) το ψαρονέφρι. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι. Ροδίζουμε το ψαρονέφρι 2΄ από κάθε πλευρά. Προσθέτουμε το δεντρολίβανο....