Ρολά κρέπας με γέμιση από κύβους ψητής κολοκύθας φέτα και δυόσμο

Ρολά κρέπας με γέμιση από κύβους ψητής κολοκύθας φέτα και δυόσμο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Ψήνετε την κολοκύθα σε φούρνο στους 200o C πάνω σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα μέχρι να μαλακώσει.Στο μεταξύ, σοτάρετε σε αντικολλητικό τηγάνι τα φρέσκα κρεμμυδάκια με λίγο ελαιόλαδο και τα ανακατεύετε μαζί με την ψημένη κολοκύθα, το δυόσμο, τη φέτα και ανάλογο αλατοπίπερο....