Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πλένουμε το σολωμό και βγάζουμε τα λέπια.Πλένουμε το σολωμό και βγάζουμε τα λέπια.Αν έχουμε αγοράσει φρέσκο σπανάκι, το πλένουμε και το ζεματίζουμε σε μια κατσαρόλα για ένα λεπτό περίπου. Αν πρόκειται να χρησιμοπιήσουμε κατεψυγμένο σπανάκι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα σε μέτρια...