Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ψιλοκόβουμε το λάχανο και το φινόκιο.Ψιλοκόβουμε το λάχανο και το φινόκιο.Καθαρίζουμε το καρότο και το κόβουμε από το χοντρό μέρος του τρίφτη.Βάζουμε σε ένα μπολ ½ κεσεδάκι γιαούρτι, 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού, το φινόκιο, το λάχανο και το καρότο. Προσθέτουμε τον...