Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μια κατσαρόλα μεσαία βάζουμε το ελαιόλαδο ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τα τσιγαρίζουμε μέχρι να μαραθούν να μην πάρουν χρώμα.Ρίχνουμε το χταπόδι κομμένο σε μεσαίες μπουκιές και το ανακατεύουμε μέχρι να αλλάξει χρώμα για λίγα λεπτά.Έπειτα ρίχνουμε την κανέλα, τα γαρύφαλλα, τα...