Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ετοιμάζετε το λάχανο: Καθαρίζετε το λάχανο από τα εξωτερικά φύλλα και αφαιρείτε από τη βάση του το χοντρό κοτσάνι, όσο πιο βαθιά μπορείτε. Βουτάτε ολόκληρο το λάχανο (με το άνοιγμα από τα κάτω), μέσα σε μεγάλη κατσαρόλα με νερό που βράζει. Μόλις τα φύλλα του αρχίσουν να...