Ναξιώτικος καλόγηρος με μοσχαρίσιο κιμά και γραβιέρα

Ναξιώτικος καλόγηρος με μοσχαρίσιο κιμά και γραβιέρα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Δημήτρης Σκαρμούτσος
Σοτάρετε τις μελιτζάνες, τα κολοκύθια και τις πατάτες στη μισή ποσότητα ελαιολάδου μέχρι να μαλακώσουν και τα κρατάτε στην άκρη.Ρίχνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι και τον κιμά ανακατεύοντας συχνά με σπάτουλα ή σύρμα (κάνει πολύ καλή δουλειά) για...