Μπιφτέκια με καραμελωμένα κρεμμύδια και κόκκινες χυλοπίτες

Μπιφτέκια με καραμελωμένα κρεμμύδια και κόκκινες χυλοπίτες

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Ετοιμάζετε τον κιμά για τα μπιφτέκια: Μουλιάζετε το ψωμί σε άφθονο, κρύο νερό. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε τον κιμά, στύβετε το ψωμί και το ρίχνετε μέσα στον κιμά. Προσθέτετε και το τριμμένο κρεμμύδι. Ζυμώνετε καλά να γίνει το μίγμα ομοιογενές. Ρίχνετε το ελαιόλαδο, το τριμμένο...