Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180º C.Ανακατεύουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη.Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά και χτυπάμε καλά για 3 λεπτά.Προσθέτουμε το αλεύρι, το baking powder, το κακάο και συνεχίζουμε να χτυπάμε.Προσθέτουμε το πατζάρι και την τριμμένη σοκολάτα και...