Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ με ένα σύρμα καλά το κακάο, τη ζάχαρη και το ηλιέλαιο μέχρι να διαλυθεί το κακάο. Στη συνέχεια προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και ανακατεύουμε συνεχώς. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει το μείγμα μας. Κλείνουμε με...